Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +32 - (0)11 255 100

Consulting en ontwikkeling in de vakdomeinen
serious games, ADVERGAMES & 3D visualisaties.

Serious Games

Ontwerp en ontwikkeling van games waarbij de gebruiker - de speler - op een leuke manier nieuwe inzichten, vaardigheden en/of kennis kan opdoen. Binnen dit domein ligt de focus op het creëren van games met een hoger doel dat zich buiten het spel bevindt.  In samenwerking met Firewolf Engineering definiëren we drie inhoudelijke thematische pijlers:

- Sociaal maatschappelijke games
- Informatief, culturele en educatieve games
- Economische en ecologische games

Probleemstellingen onderzoeken en ontwikkelen we tot evenwichtige en innovatieve oplossingen. Dit gebeurt steeds in samenwerking met externe professionele en academische partners zodat de juiste input en know-how rond het betreffende thema kan verzorgd worden.

Advergames

Een advergame is een game ter promotie van een product, een dienst of een organisatie. Het is een marketingtool bij uitstek. Deze manier van adverteren blijkt bij bepaalde doelgroepen beter te werken dan adverteren via traditionele mediakanalen doordat het gebruik van games de weerstand verlaagt. Advergames bieden zo een aanvullende mogelijkhed te adverteren zonder dat de consument het gevoel heeft dat er iets opgedrongen wordt. De keuze om een spel te spelen gebeurt op een volledig vrijwillige basis. Het opdringen van reclame gebeurt onbewuster en de beleving is positiever en sterker door de speelse context.

Visualisaties

Binnen dit speerpunt werken we aan het volledige visuele proces, van de preproductie, de productie tot en met de postproductie, in 2D/3D interactieve applicaties en grafische publicaties.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons steeds contacteren via telefoon +32 (0)11-255 100 of contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 

 

Contact

SMART-PICTURES
Zestien-Bundersstraat 70
3500 Hasselt
België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 - (0)11 255 100
+32 - (0)487 488 501
 

 

Smart-Pictures is een full-service reclamebureau met creatieve oplossingen voor uw volledige bedrijfs- en product-communicatie.
Wij ontwikkelen individuele design concepten op maat voor budget- en doelgerichte marketingstrategieën.

smartpictures claim