Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +32 - (0)11 255 100

Video

Wij zetten u in het juiste licht en maken een video over u, uw bedrijf of uw product. Voor handelaars en producenten zijn video´s een belangrijk medium voor het verkopen en stimuleren van hun producten. Online video‘s zijn trendy, ze wekken interesse en zetten aan tot kopen. Volgens marketingstudies zijn films – na persoonlijke aanbevelingen, de belangrijkste factor voor aankoopbeslissingen op het internet. Hetzelfde geldt ook voor dienstverleners die hun persoonlijke en hun individuele kwaliteiten met perfecte videobeelden communiceren.


Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons steeds contacteren via telefoon +32 (0)11-255 100 of contactformulier.

 

video betcenter 03

BETCENTER

„TV Campagne 25 sec. en 10 sec.“ 
("Wedden kan nu ook thuis gebeuren")
Betcenter online introductie campagne, sedert februari 2015 kunt u nu ook van thuis uit een sportweddenschap plaatsen bij Betcenter.Project Type:
Reclamespot voor televisie en bioscoop.


 

video betcenter 01

Betcenter

„TV Campagne 25 sec. en 10 sec.“
("Wedden kan overal gebeuren")
U moet niet sportief zijn om een weddenschap te plaatsen bij Betcenter. Het maakt niet uit hoe of waar: online, offline en als App.
Liever wedden als helemaal geen sport.

Project Type: Reclamespot voor televisie en bioscoop.


 

video dekra

DEKRA

DEKRA Arbeits Gruppe, is één van de grootste arbeidersdienstverleners in Duitsland.
Op meer dan 120 locaties in Duitsland en Europa, bieden zij moderne personeelsoplossingen voor werkgevers en werknemers.


Project Type: Imagofilm

video zva

ZVA

„Man treft het niet meer“ ("Man ziet niet meer goed")
De centrale vereniging van optiekers wilde een frisse, moderne film die het mogelijk maakt een blijvende indruk achter te laten bij de kijkers.
Dankzij het tijdperk van bewakingscamera's hebben wij dit in ons voordeel gebruikt.

Project Type: Reclamespot voor televisie


 

video avacon

Betcenter

Betcenter is een van de grootste bookmakers op de Belgische markt wat betreft sportweddenschappen.
Het bedrijf wordt gekenmerkt door zijn innovatie en is een vaste constante in België.


Project Type: 30 sec. imagofilm voor event


 

video avacon

Avacon

Avacon is een van de grootste regionale energieleverancier in Duitsland met het hoofdkantoor in Helmstedt. Het netwerkgebied van Avacon strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan Zuid-Hessen.


Project Type: Imagofilm

video hannover

Hereniging

Met de WEB-video "hereniging" ondersteunen wij het initiatief van de economische ontwikkeling Hannover en de economische ontwikkeling Braunschweig. Het doel was een bijdrage te leveren aan de de-escalatie van de komende Derby tussen de twee voetbalclubs. Het filmpje werd ook getoond in het stadion.

Project Type: Webvideo, hereniging van Hannover en Braunschweig


 

video boris

Betterclicks

Is een full-service bureau met meer dan tien jaar ervaring in het maken van websites en webapplicaties, de implementatie van content management systemen en andere internettoepassingen.Project Type: Logo ontwikkeling, huisstijl

 

video telinform

Telinform

Telefoondiensten in alle facetten.
Het moderne bedrijf in Kleve deed er goed aan een film te plaatsen op de website waar zij adverteert met al haar diensten.Project Type:
Webvideo

video sparda

Sparda Bank

Voor de Sparda Bank Hannover hebben we met de lokale beroemdheid "Günther, de tractor bestuurder" drie films voor bioscoop en Sparda homepage gemaakt. Topic: verander van rekening bij de Sparda Bank.

Project Type: Bioscoop en webvideo


 

video kay

Kay WiEdemann

Portret van een adverteerder, die op latere leeftijd zelfstandige werd.
Danzij het internet heeft hij zijn kansen waargemaakt.


Project Type:
Webvideo


 

video rtl

RTL

De tv-zender RTL wordt altijd graag weer eens bediend. Hier met het thema: Summer Special. Deze on-air promotie liep als een station ID in lange versie en als reclame-jingle in korte versies..

Projekt Type: TV-Trailer

video grafental

Grafental

Bij dit vastgoedproject gaat het om een totaal nieuw stadsgedeelte dat in Düsseldorf zal ontstaan. Hier komen voornamelijk woonwijken naast kleine kantoorunits voor freelancers en KMO bedrijven. Wonen en werken in hetzelfde district. Geadverteerd onder andere met een webfilm.

Project Type: Webvideo


 

video payandsave

Pay and Save

Pay en Save heeft een geniale oplossing, om met uw Smartphone betalingen te verrichten en op uw aankopen kortingen te krijgen. Een portefeuille gevuld met geld, kredietkaarten, klantenkaarten en coupons zijn overbodig geworden.

 

Project Type: Logo ontwikkeling, huisstijl


 

 
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 

Smart-Pictures is een full-service reclamebureau met creatieve oplossingen voor uw volledige bedrijfs- en product-communicatie.
Wij ontwikkelen individuele design concepten op maat voor budget- en doelgerichte marketingstrategieën.

smartpictures claim