Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +32 - (0)11 255 100

Smart-Pictures

is een full-service designbureau voor corporate- en printdesign, packaging, fotografie, webdesign, videoproductie en game-solutions.
Onze oorsprong ligt in Duitsland en België, zo houden wij sinds vele jaren een succesvolle samenwerking met Duits- en Nederlandstalige klanten – en dit met een persoonlijk en direct contact.

Met goed doordachte strategieën en de juiste positionering willen wij u helpen uw marketingdoelstelling te bereiken. Professionaliteit van ontwerp tot het eindresultaat voor oplossingen op maat, rekening houdend met de actuele marktsituatie, gebaseerd op een budget- en doelgerichte projectontwikkeling.
Wij kunnen dit waarmaken dankzij ons professioneel team dat beschikt over een schat aan grafische kennis en ervaring in het binnen- en buitenland. Met de optimale combinatie van perfectie en creativiteit bieden wij communicatieve oplossingen in verschillende disciplines.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons steeds contacteren via telefoon +32 (0)11-255 100 of contactformulier.

MET EEN PERSOONLIJKE AANPAK

Een succesvolle interactie tussen opdrachtgever en reclamebureau vraagt om inspiratie en een
persoonlijke aanpak. Wij bieden meer dan louter een dienstverlening, wij begeleiden u als klant door het ganse project vanaf het concept tot en met een hoogkwalitatief eindresultaat.

Wat ons uitmaakt:

aanpak-img

passie voor Design

is de motor voor ons creatief werk.

MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING

als basis voor een effectieve en gestructureerde projectafwikkeling.

EN EEN OBJECTIEVE KIJK

voor geavanceerde en individuele concept ideeën.

VOOR DOELGERICHTE OPLOSSINGEN

rekening houdend met de actuele marktsituatie en specifieke doelgroep.

About Us 2

Friend, all contents comes from module manager.... You will find about video from position name (content1) , Businex template position name (content2) , What We Do position name (middle1) , Take a look position name (middle2) , Our Skill position name (middle3), Our Skill position name (team)

Note : Make sure click ( toggle editor ) before edit article or module content .

Ons Team

Ronny Beelen

CEO Designer

Na zijn studies in België (Hasselt) begon Ronny Beelen zijn carriere in Duitsland als verantwoordelijke creative director voor reclame campagnes en corporate-design in grote reclamebureaus zoals DDB en Masthoff. In 2001 richtte hij in Düsseldorf samen met 2 andere partners een webdesignbedrijf op.

 Sedert 2010 is Ronny met Smart-Pictures gevestigd in België. Hij werkte voor klanten zoals: Ferrero Milchschnitte, Suzuki, Lufthansa, 3M, Belgisches Verkehrsamt, Samson Tabak, Minolta, Case Bouwmachines, Warsteiner, Stadtsparkasse, Lipovitan, Yamaha, Polykur, Fa, Denkmalschutz ZeitZeugen, Fanta, Soehnlein Sekt, Villeroy & Boch, BBDO, Euro RSCG, Grey, DDB, Schlund & Partner, Rempen & Partner, U5, Ogilvy, Johnson & Johnson, Henkel, Bayer, BMW AG, RTL, Mannesmann, Cayenne, Lüttgen, Crosswoks…

Kerstin Beelen

CEO Designer

Na haar studies in Duitsland (Düsseldorf) werkte Kerstin Beelen in een reclamebureau als Art-Director voor publiciteit en corporate-design en enkele jaren later als Senior-Designer in een designbureau gespecialiseerd voor verpakkingsdesign en branding. Zij werkte voor klanten zoals: Dr. Oetker, Ferrero, Nestlé Purina, Granini, Lambertz, Kinkartz, Ültje, Ihr Platz drogisterij, Warsteiner Pils, Diebels en Frankenheim Alt, Belgische toeristendienst, Nestlé purina, Aglorex, Belgium chocolate factory, Neesen, pay & save, Bo-frost, Henkel, Dr. Happy, ...

Boris Pasek

Programmeerder

Onmiddellijk na het afronden van zijn wetenschappelijke studies begon Boris Pasek van zijn hobby een beroep te maken. Begin 2000 was het internet nog steeds een vrij nieuw medium en bood de grote kans, technologie en creativiteit ideaal te combineren. Sindsdien heeft hij aan de individuele behoefte van honderden klanten voldaan en de mogelijkheden optimaal aangepast aan de huidige technieken. Hij heeft gewerkt voor klanten zoals: Ducati, Gerresheimer Glas, Duitse federatie bureau voor bouwen en ruimtelijke ordening, Lufthansa, 3M, ...

Peer Schöndorf

Producer

Sinds meer dan 20 jaar werkt Peer Schöndorf voor film en televisie. Zijn eerste ervaring in deze branche begon bij RTL plus toen de zender zich in Keulen vestigde. Via vele tv- en reclamefilm producties, van nationale en internationale industriefilm tot ingewikkelde tv-commercials, voor Henkel tot Mercedes-Benz, heeft hij zijn know-how opgebouwd. Met grote motivatie, kennis en innovatieve techniek is het vandaag mogelijk kosten efficiënte hoog kwalitatieve resultaten te verkrijgen voor elke ondernemer en voor ieders budget. Hierin zien wij onze uitdaging.

Stijn Mommen

Creative Director

Een illustratief/ grafisch vormgever, gespecialiseerd in concept art, character design en illustratief ontwerp. Jaren ervaring binnen zowel de ‘vrije artistieke scene’ alsook de ‘academische wereld’. Docent (UHasselt, Mad-faculty), onderwijsdeskundige en coördinator bij de opstart van enkele academische master richtingen binnen Beeldende Kunst. Onderzoeker gespecialiseerd in serious gaming en artistieke visualisaties met een focus op game art, character design, interfaces, doelgroepen, stijlhandboeken en virtuele beeldperceptie. Een creatief, artistiek persoon die gek is op brainstormen en ‘out of the box thinking’ en regelmatig experimenteel, innovatief in overdrive zal gaan.

Frank Van Geirt

Technical Engineer

Een burgerlijk ingenieur met ervaringen opgedaan in de automotive sector (Ford), de electronische industrie (Philips) en de academische wereld (PHL). Dit gaat van product en process engineering in mechanische projecten, over statistische dataverwerking en het schrijven van subsidiedossiers in de onderzoekswereld, tot ICT project management, team management en business development. Een zeer brede kennis van ICT, een conceptuele denker en altijd geïnteresseerd in nieuwe technologieën en methodologieën. Zijn huidige activiteiten en expertises situeren zich in serious games (uitwerken concepten, game design & programmatie), free en open source software, ontwikkeling webapplicaties, Drupal, project management en functionele analyses.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 

 

Contact

SMART-PICTURES
Zestien-Bundersstraat 70
3500 Hasselt
België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 - (0)11 255 100
+32 - (0)487 488 501
 

 

Smart-Pictures is een full-service reclamebureau met creatieve oplossingen voor uw volledige bedrijfs- en product-communicatie.
Wij ontwikkelen individuele design concepten op maat voor budget- en doelgerichte marketingstrategieën.

smartpictures claim