Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +32 - (0)11 255 100

Fotografie voor particulieren

De rubriek fotoshoots voor particulieren vind je onder fotostudio.smart-pictures.be

button particulieren

FOTOGRAFIE & BEELDBEWERKING

Schitterende afbeeldingen hebben een emotionele trigger: Het moet „klik“ maken. Productafbeeldingen op de verpakking of de foto in de printcampagne zijn van groot belang voor de koopbeslissing van de consument. Met een visuele stimulans bereikt u sneller uw doel. Foto‘s zijn ook onmisbaar voor de bedrijfspresentatie in een imageflyer of op het internet.

Afhankelijk van het concept bieden wij product- of peoplefotografie, digitale beeldbewerking, retouches en composings aan die uw visuele boodschap versterken.

 

composings

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons steeds contacteren via telefoon +32 (0)11-255 100 of contactformulier.

Onze Service voor Fotografie

In onze eigen fotostudio of op locatie maken wij foto‘s die opvallen, inspireren, interesse wekken,
triggeren, informeren, ...

PRODUCTFOTOGRAFIE

Bijna ieder product wordt via een beeld naar de consument toe gecommuniceerd. Wij plaatsen uw product in de juiste lichtsetting voor aantrekkelijke foto´s die aanzetten tot kopen.

PEOPLEFOTOGRAFIE

Een succesvolle interactie tussen model en fotograaf vraagt soms om inspiratie en een persoonlijke, originele aanpak. Wij brengen mensen optimaal in beeld, individueel en op basis van het gevraagde beeldconcept.

RECLAMEFOTOGRAFIE

Een campagne foto is meestal een complex beeldconcept. Via de afbeelding wordt een belevenis of een levensgevoel gecommuniceerd. Wij creëren fotoconcepten voor uw product of uw bedrijfsidee op een verrassende en doelgerichte manier.

BEDRIJFSPORTRETten

Ook op locatie maken wij foto´s van uw bedrijf en uw medewerkers, bv. werkruimtes, kantoren, productiebedrijven, praktijken enz.. Aangepast aan uw doelstelling voor internet gebruik of voor drukwerk.

DIGITALE BEELDBEWERKING

Afhankelijk van het beeldconcept is er een professionele beeldbewerking of een foto samenstelling nodig. Wij hebben jarenlange ervaring in het creëren van realistische beeldcomposings voor ideeën zonder grenzen.

RETOUCHES

Een foto geeft de werkelijkheid weer – soms is dit niet zo prachtig. Wij optimaliseren, retoucheren en verbeteren uw digitale afbeeldingen tot een toonbaar en perfecte resultaat. Voor meer succes en aandacht bij uw klantenkring.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 

 

Contact

SMART-PICTURES
Zestien-Bundersstraat 70
3500 Hasselt
België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 - (0)11 255 100
+32 - (0)487 488 501
 

 

Smart-Pictures is een full-service reclamebureau met creatieve oplossingen voor uw volledige bedrijfs- en product-communicatie.
Wij ontwikkelen individuele design concepten op maat voor budget- en doelgerichte marketingstrategieën.

smartpictures claim