Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +32 - (0)11 255 100

Video

Wij zetten u in het juiste licht en maken een video over u, uw bedrijf of uw product. Voor handelaars en producenten zijn video´s een belangrijk medium voor het verkopen en stimuleren van hun producten. Online video‘s zijn trendy, ze wekken interesse en zetten aan tot kopen. Volgens marketingstudies zijn films – na persoonlijke aanbevelingen, de belangrijkste factor voor aankoopbeslissingen op het internet. Hetzelfde geldt ook voor dienstverleners die hun persoonlijke en hun individuele kwaliteiten met perfecte videobeelden communiceren.


Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons steeds contacteren via telefoon +32 (0)11-255 100 of contactformulier.

 

video betcenter 03

BETCENTER

„TV Campagne 25 sec. en 10 sec.“ 
("Wedden kan nu ook thuis gebeuren")
Betcenter online introductie campagne, sedert februari 2015 kunt u nu ook van thuis uit een sportweddenschap plaatsen bij Betcenter.Project Type:
Reclamespot voor televisie en bioscoop.


 

video betcenter 01

Betcenter

„TV Campagne 25 sec. en 10 sec.“
("Wedden kan overal gebeuren")
U moet niet sportief zijn om een weddenschap te plaatsen bij Betcenter. Het maakt niet uit hoe of waar: online, offline en als App.
Liever wedden als helemaal geen sport.

Project Type: Reclamespot voor televisie en bioscoop.


 

video dekra

DEKRA

DEKRA Arbeits Gruppe, is één van de grootste arbeidersdienstverleners in Duitsland.
Op meer dan 120 locaties in Duitsland en Europa, bieden zij moderne personeelsoplossingen voor werkgevers en werknemers.


Project Type: Imagofilm

video zva

ZVA

„Man treft het niet meer“ ("Man ziet niet meer goed")
De centrale vereniging van optiekers wilde een frisse, moderne film die het mogelijk maakt een blijvende indruk achter te laten bij de kijkers.
Dankzij het tijdperk van bewakingscamera's hebben wij dit in ons voordeel gebruikt.

Project Type: Reclamespot voor televisie


 

video avacon

Betcenter

Betcenter is een van de grootste bookmakers op de Belgische markt wat betreft sportweddenschappen.
Het bedrijf wordt gekenmerkt door zijn innovatie en is een vaste constante in België.


Project Type: 30 sec. imagofilm voor event


 

video avacon

Avacon

Avacon is een van de grootste regionale energieleverancier in Duitsland met het hoofdkantoor in Helmstedt. Het netwerkgebied van Avacon strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan Zuid-Hessen.


Project Type: Imagofilm

video hannover

Hereniging

Met de WEB-video "hereniging" ondersteunen wij het initiatief van de economische ontwikkeling Hannover en de economische ontwikkeling Braunschweig. Het doel was een bijdrage te leveren aan de de-escalatie van de komende Derby tussen de twee voetbalclubs. Het filmpje werd ook getoond in het stadion.

Project Type: Webvideo, hereniging van Hannover en Braunschweig


 

video boris

Betterclicks

Is een full-service bureau met meer dan tien jaar ervaring in het maken van websites en webapplicaties, de implementatie van content management systemen en andere internettoepassingen.Project Type: Logo ontwikkeling, huisstijl

 

video telinform

Telinform

Telefoondiensten in alle facetten.
Het moderne bedrijf in Kleve deed er goed aan een film te plaatsen op de website waar zij adverteert met al haar diensten.Project Type:
Webvideo

video sparda

Sparda Bank

Voor de Sparda Bank Hannover hebben we met de lokale beroemdheid "Günther, de tractor bestuurder" drie films voor bioscoop en Sparda homepage gemaakt. Topic: verander van rekening bij de Sparda Bank.

Project Type: Bioscoop en webvideo


 

video kay

Kay WiEdemann

Portret van een adverteerder, die op latere leeftijd zelfstandige werd.
Danzij het internet heeft hij zijn kansen waargemaakt.


Project Type:
Webvideo


 

video rtl

RTL

De tv-zender RTL wordt altijd graag weer eens bediend. Hier met het thema: Summer Special. Deze on-air promotie liep als een station ID in lange versie en als reclame-jingle in korte versies..

Projekt Type: TV-Trailer

video grafental

Grafental

Bij dit vastgoedproject gaat het om een totaal nieuw stadsgedeelte dat in Düsseldorf zal ontstaan. Hier komen voornamelijk woonwijken naast kleine kantoorunits voor freelancers en KMO bedrijven. Wonen en werken in hetzelfde district. Geadverteerd onder andere met een webfilm.

Project Type: Webvideo


 

video payandsave

Pay and Save

Pay en Save heeft een geniale oplossing, om met uw Smartphone betalingen te verrichten en op uw aankopen kortingen te krijgen. Een portefeuille gevuld met geld, kredietkaarten, klantenkaarten en coupons zijn overbodig geworden.

 

Project Type: Logo ontwikkeling, huisstijl


 

 

Onze Service voor Video

We hebben een procesmatige werkwijze met strikte deadlines.

FILMCONCEPT & IDEE

Na een gesprek met een cliënt (briefing) creëren we een re-briefing, of wij de opdracht goed hebben begrepen. Vervolgens werd een filmconcept met regisseur en tekstschrijver ontwikkeld. Hierbij hoort natuurlijk ook de tekst-spreker en indien gewenst de tekst overlays.

PROJECTMANAGEMENT

Elk filmproject moet zorgvuldig worden gepland. Dit is gebaseerd op nauwkeurige timing en altijd in overleg met de klant. Bij akkoord worden de locaties gereserveerd, de filmcrew en de apparatuur ter beschikking gesteld. Tegelijk wordt de post-productie in het project al betrokken.

OPNAMEn / FULL HD – 4K

De filmopnames zijn gepland met de nodige bemanning en apparatuur, zoals camera, licht en geluid. Soms zelfs een vliegende camera die op de dag van de opnames wordt gebruikt. Onafhankelijk van het formaat (Full HD of 4K). Met de benodigde workflow wordt natuurlijk rekening gehouden en het film materiaal wordt reeds ter plaatse voorbereid zodat het in de post-productie vlot verder kan.

POST-PRODUCTIE

Hier wordt het gefilmde materiaal verwerkt. Indien gewenst worden ook extra motion graphics of 3D-objecten gemaakt. In de post-productie gebeurt de finale eindafwerking van het film- of videoproject. Na een eerste voorontwerp wordt de film step by step verder uitgewerkt tot het eindresultaat. Hierbij is het timing een basispijler.

MOTION GRAPHICS / 3D-ANIMATIE

Grafische elementen of 3D-animaties kunnen deel uitmaken van de video maar ook het hele filmconcept kan als motion-graphic geproduceerd worden. Tekenstijl, inhoud en tekst wordt met de cliënt afgestemd en het concept wordt verder uitgewerkt. De uitgewerkte film wordt met muziek, geluid en/of met een off-speaker gefinaliseerd.

AUDIO-PRODUCTIE

Tijdens de “offline-productie” wordt met referentie muziek en geluiden gewerkt. Deze worden dan na het “offline-akkoord” in de eindafwerking vervangen met de originele muziek. Afhankelijk van het concept wordt de voice-over opgenomen en verwerkt. Samen met de gewenste muziek en andere geluiden is de film of de video nu afgewerkt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 

 

Contact

SMART-PICTURES
Zestien-Bundersstraat 70
3500 Hasselt
België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 - (0)11 255 100
+32 - (0)487 488 501
 

 

Smart-Pictures is een full-service reclamebureau met creatieve oplossingen voor uw volledige bedrijfs- en product-communicatie.
Wij ontwikkelen individuele design concepten op maat voor budget- en doelgerichte marketingstrategieën.

smartpictures claim