Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +32 - (0)11 255 100

Verpakkingsdesign & Branding

De eisen voor een succesvolle verpakkingsdesign zijn anders dan die voor een reclame ontwerp. Opvallen, prikkelen, verleiden en overtuigen binnen de 3 seconden is de boodschap. Omwille van productie en logistic is de leeftijd van een verpakking langduriger. Maar u heeft ook meer mogelijkheden voor duurzame verpakkingsmaterialen en veredelingstechnieken. Met deze specifieke omstandigheden houden wij rekening tijdens het ontwerp. Smart-Pictures verzorgt het gehele traject, van concept tot uitvoering. Wat begint als een eerste idee, brengen wij tot uitdrukking in uw verpakking.
Met de juiste verpakking behaalt u aandacht en stimuleert de consument om het product te kopen. Wij ontwikkelen voor u het passende verpakkingsconcept op basis van de product eigenschappen en doelgroep.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons steeds contacteren via telefoon +32 (0)11-255 100 of contactformulier.

  • All
  • Drank
  • Cosmetica
  • Voeding
  • Gebruiksartikelen
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Onze Service voor verpakkingsdesign

Wij helpen u de doelgroep voor uw product te bereiken, met sterke brandings en overtuigende verpakkingsconcepten, die eruit steken en aanzetten tot kopen.

CONCEPT & ANALYSE

Vóór de creatieve fase kunnen wij naar wens een onderzoek starten naar doelgroep, marktsituatie en concurrentie. De analyse dient als basis voor een succesvolle en doelgerichte productverpakking.

Branding

Een verpakking wordt vooral gedragen door het merkimago en het aankoopgedrag van de consumenten. Dit wordt grotendeels door de merkbelofte beïnvloed. Wij werken samen met u aan een sterk merk om de klant aan uw dienst of product te binden.

VERPAKKINGSCONCEPTEN

1... 2... 3 seconden – product verkocht! Met de juiste verpakking bereikt u aandacht en stimuleert u de consument om het product te kopen. Wij ontwikkelen voor u het juiste verpakkingsconcept op basis van de producteigenschappen en doelgroep.

LINE EXTENSIONS

Bij ons kunt u terecht voor een verdere productuitbreiding van bestaande basisverpakkingen. Wij ontwikkelen het passende concept voor uw „line extension“, gestructureerd naar productgroepen, smaken en/of soorten.

PRODUCTONTWIKKELING

Niet alleen het „jasje“ is een belangrijk aspect voor de koopbeslissing. Ook de „inhoud“ moet prikkelen en aanzetten voor een tweede aankoop. Wij leveren creatieve en innovatieve ideeën voor nieuwe producten, b.v. in smaak, vorm of eigenschap.

TECHNISCH ADVIES

Wij geven advies bij technische vragen zoals materiaal, verpakkingsvorm, papiersoort, veredelingsafwerkingen, printkleuren en juiste aanleg van drukbestanden.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 

 

Contact

SMART-PICTURES
Zestien-Bundersstraat 70
3500 Hasselt
België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 - (0)11 255 100
+32 - (0)487 488 501
 

 

Smart-Pictures is een full-service reclamebureau met creatieve oplossingen voor uw volledige bedrijfs- en product-communicatie.
Wij ontwikkelen individuele design concepten op maat voor budget- en doelgerichte marketingstrategieën.

smartpictures claim