Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +32 - (0)11 255 100

Webdesign

Voor moderne bedrijven is een internetplatvorm bijna onmisbaar. Het snel uitwisselen van informatie en een optimale klantbetrokkenheid vereisen een sterke online aanwezigheid en vraagt daardoor een professionele en gebruiksvriendelijke website met een individuele uitstraling. Wij bieden u internet oplossingen op maat die uw bedrijf optimaal in de kijker zetten en brengen u zo uw doel en uw klantenkring dichterbij.

 

webdesign

 

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons steeds contacteren via telefoon +32 (0)11-255 100 of contactformulier.

Onze Service voor Webdesign

Smart-Pictures is gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een individuele uitstraling. Wij helpen u bij het ontwikkelen van de juiste internet-strategie.

SEO vriendelijk

Extra bezoekers zijn altijd welkom, daarom bouwen wij websites met hoge compatibiliteit voor zoekmachines zoals Google.

CSS3 & HTML5

Bieden veel mogelijkheden voor de toekomst van het web, vooral voor mobiel gebruik en implementatie van interactieve webapps.

Webshop

Verhoog uw omzet via een webshop. Smart-Pictures is gespecialiseerd en ervaren in het ontwikkelen van webshops.

CMS-Systeem

Een Content Management Systeem (CMS) biedt uw organisatie de mogelijkheid om de inhoud van de site zelf bij te houden.

Volledig Responsive

Zowel afbeeldingen en teksten passen zich aan de resolutie van uw browser/device aan. Compatibel met iOs en Android.

Onlinemarketing

De juiste onlinemarketing- of vaak ook internetmarketing-strategie is van cruciaal belang voor het succes van de website.

Waarom webdesign bij Smart-Pictures?

Met expertise voor design en techniek streven we op enthousiaste wijze samen met de klant naar doelgerichte oplossingen in HTML, Flash, PHP, MySQL, databases, Javascript, content management systemen, web-shops ...
Ons doel is om ervoor te zorgen dat u uw online doelen bereikt. Tenzij het vergroten van uw klantenkring, het verhogen van uw omzet of het verbeteren van uw klantenservice. We helpen u bij het vaststellen en toepassen van de juiste internetstrategie door uw online doelen om te zetten naar webmogelijkheden. Wij denken actief mee, zowel voor, tijdens als na het ontwikkelen van uw website of webapplicatie.
We hebben een procesmatige werkwijze met strikte deadlines. Door deze aanpak in verschillende fases en heldere communicatie tijdens het productieproces garanderen wij een succesvolle samenwerking.
Internet is uitgegroeid tot een volwassen medium en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Om de concurrentie voor te blijven en de mogelijkheden van internet voor uw bedrijf maximaal te benutten is het toepassen van de juiste internet strategie van cruciaal belang. Smart-Pictures denkt met u mee om uw bedrijf professioneel op internet te profileren en te vermarkten. Of u nu een nieuwe website wilt bouwen, uw bestaande website in een nieuw jasje wilt kleden of een geavanceerde webapplicatie wilt ontwikkelen: wij zijn u graag van dienst.
Om te zorgen dat onze websites gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn maken we gebruik van zogeheten webstandaarden. Dit is een verzameling richtlijnen voor het publiceren van webdocumenten, opgesteld door het W3C. Door het toepassen van de webstandaarden is de site gereed voor toekomstige ontwikkelingen en wordt hij bovendien beter gevonden door de zoekmachines.
De inhoud (content) van een website is belangrijk. Vernieuwing van de inhoud houdt de site "up to date" en geeft de bezoeker een reden om terug te keren. Een Content Management Systeem (CMS) biedt uw organisatie de mogelijkheid om de inhoud van de site zelf bij te houden. U bespaart tijd en kosten omdat deze niet hoeven te worden uitbesteed.

Het Smart-Pictures CMS is een gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee de inhoud op uw website eenvoudig beheerd en gepubliceerd kan worden zonder te beschikken over technische kennis. Vanuit een beveiligde omgeving kunnen wijzigingen aan de website gemakkelijk doorgevoerd worden via een interface die sterk aan Word doet denken. Vanuit iedere werkplek met internettoegang kan men op elk gewenst moment teksten, afbeeldingen en bestanden op de site plaatsen, aanpassen of verwijderen. Het Smart- Pictures CMS leveren we op maat. U krijgt een passende oplossing die niet onnodig ingewikkeld is. Een oplossing waarmee het management en de medewerkers efficiënt en effectief werken. Naast de standaard functionaliteiten (FAQ, zoekfuncties, gebruikersrechten) kan het CMS worden samengesteld uit de volgende modules:
- nieuws
- vacatures
- projecten
- afspraken- en evenementenkalender
- bestanden download
- agenda
- shop
- reserveringsysteem
- forum
- digitale nieuwsbrief

Er kunnen naar gelang uw behoeftes nieuwe modules op maat gemaakt worden en daarnaast is integratie met uw administratieve software, externe database of andere toepassingen eenvoudig te realiseren.

Internetmarketing is de kunst van het aantrekken van geïnteresseerde bezoekers naar uw website. De internetmarketing strategie is van cruciaal belang voor het succes van de website. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het vaststellen en toepassen van de juiste internetstrategie. Er zijn veel manieren om uw website te promoten bij uw doelgroep. Erg belangrijk is hoog scoren in de zoekmachines (meer daarover in de volgende paragraaf), maar daarnaast zijn er een aantal andere mogelijkheden:

- offline marketing - wij verzorgen logo's, huisstijlen, flyers, brochures, etc
- linkbuilding - zorgen dat uw site gelinkt staat op andere sites en portals
- webvertising - wij maken en adverteren met uw banner
- e-mail marketing - versturen van een nieuwsbrief
- google adwords - doelgericht adverteren bij google

Zoekmachine Optimalisatie (SEO: Search Engine Optimization) Extra bezoekers zijn altijd welkom, daarom bouwen wij websites met hoge compatibiliteit voor zoekmachines zoals Google en Bing.Deze zoekmachines hechten waarde aan verschillende elementen in de site. De tijd dat enkel zoekwoorden en een omschrijving van de site genoeg waren is reeds voorbij. Tegenwoordig wordt gekeken naar de titel van een pagina, het webadres van de pagina, eventuele links op de pagina en uiteraard de content op de pagina. Uiteraard zijn er naast rekening houden met deze factoren ook betaalde mogelijkheden om een goede vindbaarheid te realiseren. Smart-Pictures geeft u uiteraard graag een passend advies op het gebied van internetmarketing zoals bijvoorbeeld Google AdWords campagnes.

 

Website op maat

  • eigentijds webdesign
  • individueel ontwerp in uw huisstijl
  • professionele webshops
  • intuïtieve navigatie
  • zoekmachine optimalisatie
  • snelheid
  • toegankelijkheid
  • gebruiksvriendelijkheid
  • onderhoudsgemak
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 

 

Contact

SMART-PICTURES
Zestien-Bundersstraat 70
3500 Hasselt
België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 - (0)11 255 100
+32 - (0)487 488 501
 

 

Smart-Pictures is een full-service reclamebureau met creatieve oplossingen voor uw volledige bedrijfs- en product-communicatie.
Wij ontwikkelen individuele design concepten op maat voor budget- en doelgerichte marketingstrategieën.

smartpictures claim